Social Blade od Zoie Burgherovej - YouTube, zárobky, YouTube, obsah pre dospelých, sociálne médiá, Twitter, priateľ, národnosť, etnická príslušnosť a vzťah - Životopis (2024)

Dátum narodenia: 1999, 13. september
Vek: 21 rokov starý
Národ narodenia: Spojené štáty americké
Výška: 5 stôp 4 palce
názov Zoie Burgherová
Rodné meno Zoie Burgherová
Národnosť Americký
Miesto narodenia / mesto Mňam
Etnicita biely
Profesia Hviezda YouTube
Čistá hodnota 1 milión dolárov
Farba očí Modrá
Farba vlasov Blondínka
Farba tváre Fér
Slávny pre Kanál YouTube
Aféra s N / A
Priateľka N / A

Zoie Burgher je americká youtuberka a senzácia internetu. Známa je predovšetkým vďaka svojmu rovnomennému kanálu YouTube. Od roku 2019 má jej kanál YouTube viac ako 1,1 milióna predplatiteľov. Je tiež známa pre svoju úlohu Gigi Ruedy, AKA Miss Information v seriáli s názvom Every Witch Way. Za obsah pre dospelých na svojich sociálnych sieťach dostala niekoľkokrát zákaz.


Skorý život, biológia a vzdelávanie Zoie Burgherovej

Zoie Burgher sa narodila 13. septembra 1999 v Miami na Floride v rodnom znamení Strelca. Patrí k bieloamerickému etniku a má americkú národnosť.


Rodičia ju vychovávali so svojím mladším bratom menom Robin Oliver na Floride. Jej brat sa narodil v 25. týždni a v čase jeho narodenia vážil menej ako 2 libry.


Burgher navštevovala miestne stredné školy a po ukončení strednej školy navštevovala Florida State University a študovala medzinárodné vzťahy. Vyštudovala medzinárodné vzťahy a začala si budovať svoju profesionálnu kariéru.

Kariéra Zoie Burgherovej

Táto zdatná hviezda YouTube začala používať Twitter vo veku 18 rokov. Na svoje sociálne médiá umiestňovala niekoľko svojich fotografií a videí, ktoré sa jej neskôr pomohli získať profesionálnu kariéru.


Burgher začala svoju kariéru na YouTube v roku 2016 vytvorením svojho vlastného kanálu YouTube. 25. septembra 2016 zverejnila svoje prvé video s názvomReagujem na môj Snapchat ...ktorý získal viac ako 2 milióny pozretí.

Burgher potom na svojom kanáli zverejnila niekoľko videí, ako napríklad Rozpis týkajúcich sa obsahu pre dospelých. Na kameru chodila tiež nahá. Pretože jej videá obsahovali extrémny obsah s hodnotením X, ktorý nútil médiá, aby jej vnútili skupinu. V minulosti mala kvôli zjavnému obsahu zakázané zverejňovať videá a obrázky na rôznych sociálnych sieťach.

Burgher je tiež hráčom na YouTube a najčastejšie sa v bikinách objavuje pri hraní online hier a vytváraní online videí.


Burgher teraz používa ďalšie sociálne médiá vrátane Instagramu, Facebooku a Snapchatu. 20. apríla 2018 opäť šla nahá na kameru, kde ukázala svoje video s piercingom bradaviek, ktoré bolo cenzurované.

Táto sľubná internetová senzácia má na jej oficiálnom účte YouTube viac ako 1,1 milióna predplatiteľov a milióny divákov.

Spoločnosť Burgher tiež zahájila spoločnosť Luxe Gaming s projektom Luke House, kde niekoľko členov tímu žije spolu v dome a vytvára blogy pre YouTube. Podľa nej bude Luke House ako Skutočný svet, povedala,

'' Hviezdy sociálnych médií sú vyrobené z televíznych reality show. Rozhodli sme sa, že [vytvorenie nášho vlastného programu reality] bude najlepším spôsobom, ako sa prezentovať a upriamiť pozornosť na naše osobné značky a pomôcť nám získať uznanie. ““

Šou ale netrvala dlho, pretože sa rozplynula kvôli nenávisti online. Mnoho ďalších online stránok navyše núti médiá, aby uviedli skupinu do šou. Neskôr BBC zničila Lukeove hry.

Luxusné hry zničené BBC

- KEEM (@KEEMSTAR) 21. decembra 2017

etnikum ryana pottera

Burgher bol navyše súťažiacim v súťažiMiss Coed 2016a bol schopný dosiahnuť až do záverečnej šou. Jej obrázky a videá jej pomohli dosiahnuť široké uznanie, najmä u dospelých.

Burgher opustila bazén na pódium, akonáhle uvidela divého králika pri stvárňovaní miestnej produkcie filmuZamatový králik. Zahviezdila ďalejKaždá čarodejnícka cestaspolu s populárnou hviezdou, Nick Merico .

Okrem toho bol Burgher asi päť rokov aj súťažným plavcom. Od roku 2018 mala opäť zakázaný Twitter, ktorý oznámila prostredníctvom videa na svojom kanáli YouTube. Ale táto kontroverzná dievčina zo sociálnych sietí má od roku 2019 na svojom účte Twitter mega fanúšika, ktorý sleduje viac ako 577 000 sledovateľov.

Čistá hodnota a zárobky Zoie Burgher z jej kanála YouTube

Zoie Burgher zozbierala zo svojej kariéry v sociálnych sieťach značné množstvo peňazí. Jej čisté imanie podľa niektorých spoľahlivých zdrojov možno považovať za viac ako 1 milión dolárov. Pokiaľ ide o sociálnu čepeľ, YouTuber zarába v rozmedzí od 155 do 2,5 000 dolárov mesačne a 1,9 000 až 29,8 000 dolárov ročne na svojom kanáli YouTube s vlastným názvom.

Aféra, priateľ a vzťah Zoie Burgherovej

Zoie Burgher, You Tuber, ešte nie je vydatá. Je dosť otvorená zdieľaniu svojich osobných údajov s verejnosťou a médiami.

Podľa jej príspevkov na Instagrame Burgher randí so svojím priateľom, Angelo Taylor s ktorými zverejňuje niekoľko spoločných obrázkov na sociálnych sieťach. Dvojica zverejní na svojom Instagrame aj bozkávacie video.

Burgher zvykla zverejňovať niekoľko súkromných obrázkov a videí na Twitteri a Instagrame, čo neskôr prinútilo Twitter, aby jej v ich použití zabránil. Jej videá a obrázky k nej prilákali milióny mladých dospelých.

Výška, vek a ďalšie fakty Zoie Burgherovej

  • Výška = Zoie Burgherová stojí vo výške 5 stôp 8 palcov.
  • Cvičenie = jóga, cvičenie
  • Vek: Mešťan má od roku 2019 23 rokov.
  • Narodeniny oslávila 29. novembra.
Social Blade od Zoie Burgherovej - YouTube, zárobky, YouTube, obsah pre dospelých, sociálne médiá, Twitter, priateľ, národnosť, etnická príslušnosť a vzťah - Životopis (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 5919

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.